İzleyiciler

18 Kasım 2012 Pazar

AVON ALIŞVERİŞİM

Merhabalarr, bugün işyerinde bir arkadaşın getirdiği avon kataloğunu incelerken uygun fiyatlı diye alıp, elime ulaşıp kullanmaya başladığımda da çok çok memnun kaldığım ürünleri anlatacağım. 4 adet ürün aldım-daha önceden denemediğim- ve 4'ü de birbirinden güzel çıktı:) Normalde Avon'dan çok sık alışveriş yapmıyorum. Hem yakın çevremde yapan olmadığı için kataloğu devamlı görme şansım olmadığından, hem de daha önce saç ve kapatıcı olarak aldığım bir iki üründen hiç memnun kalmadığımdan. 



Ama iyi ki bu ay kataloğa bakmış ve bu ürünlere bir şans vermişim .

AVON COLOR TREND OJE

Color trend ojenin pembiş çok şık bir kutusu var. 3 rengi var. Benim aldığım silver plated, bundan sonra almak istediğim gold flecked ve mor olan fuschia dazzle. Ojenin içinde irili ufaklı simler ve şeffaf tınak cilası var. İster başka bie oje üzerine, ister sadece bu simli son katı sürüp çok hoş tırnaklara sahip olabilirsiniz. Bir kar sürünce sim yoğunluğu çok göze batmıyor, hoş duruyor. Çok çabuk kuruyor. Ben sadece tırnak uçlarıma sürerek kullanmak istedim ilk ama koyu bir oje üzerinde nasıl durduğunu göstermek için de bir parmağıma o şekilde uyguladım. Yeni yıl akşamı mesela bu şekilde uygulanır:) Gold olanın da çok şık duracağını düşünüyorum. alıp denemek için sabırsızlanıyorum. Oje 8 ml. Ve net.teki online katalogda fiyatı 10.46 TL den 8.80 TL ye düşmüş gözüküyor. 




AVON GLIMMERSTICK DIAMONDS GÖZ KALEMİ

Glimmerstick diamons açılıp kapanabilen, asansörlü bir göz kalemi. Şahsen ben böylelerini daha çok seviyorum çünkü ucunu açma derdi yok. zaten aldığım kalemtraşı evde ara bul, ucunu kırmadan aç:) bu dertlerdense bunlar daha kolayıma geliyor. Çok yumuşak bir sürümü var ve çok kalıcı.Suya dayanıklı. Göz kapağında izi çıkmıyor, bu da önemli bir özellik:) Benim aldığım smokey diamond rengi. Hafif pırıltılı bir koyu gri. Ama öyle abartı değil, hoş bir ışıltı veriyor sadece. Gri, siyah, kahve,mavi,mor renkleri var. belki gözümden kaçan dahası da vardır. şuan 19.40 TL den 9.70 TL ye inmiş gözüküyor. Aşağıda ucunu sonuna kadar açtığım resmi var. Uzun süre de kullanılır.



AVON SUPERSHOCHK EYE LINER VE EYE LINER FIRÇASI

Bir eye liner kullanma özürlüsü olarak hep jel eyelinerları duyup bir alayım da deneyim diyordum. Daha kolaymış sürmesi, öyle duymuştum. Kısmet avonun jel eyelinerıymış. 
Bu eyelinerı siyah diye aldığımı hatırlıyorum ama aslında rengi simli bir koyu gri. Blacknened metal olarak geçiyor. Simli fakat sürünce hiç de öyle simden geçilmiyor durumu yok. ışıltılı. Işıltıyı hiç sevmeyenler tabi sevmeyebilir ama benim çok hoşuma gitti. Siyahım bir asilliği oluyor ama bu da çok çok hoş durdu gözde. İnanılmaz kolay sürdüm. krem gibi bir yapısı var, yine avondan aldığım fırçası ile elimi hiç kaldırmadan ve hiç yamukluk olmadan acayip rahat sürüldü. kalıcılığı çok iyi. cam şişesi çok sevimli. jel eyeliner ve fırçasını ilk defa kullandığım için karşılaştırma yapamayacağım ama dediğim gibi en azından memnun kaldım:) Fırça şuan 4.40 TL eyeliner ise 14.60 TL. Flahy brown ve shimmering sapphire olmak üzere iki rengi daha mevcut.


Işığa göre renkler:) 

İl remide göreceğiniz makyaj çantası ve göz makyajı temizleyicisi de hediyelerim. Çantayı kullanmaya başladım bile ama makyaj temizleyicisini daha kullanmadım. Kullandığımda ayrıca görüşlerimi iletirim.

Bu arada kataloğu incelemek isterseniz tık tık.

Sonuç olarak ben bu alışverişimden çok memnun kaldım. Sizin var mı Avon'un denenmiş memnun kaldığınız ürünleri??


7 yorum:

  1. avon'un göz makyajı temizleyicisini ben de kullanıyorum, çok memnunum. bioderma kadar iyi değil ama birçok pahalı markadan başarılı.

    glimmerstick diamonds göz kaleminin morundan bende var. o kadar seviyorum ki, sanırım ilk bitirdiğim göz kalemi olacak yakında :)

    eyeliner'ının mavisi var bende, memnunum ama fırçası çok iyi değil sanki :S parçalı parçalı bi görüntü verdi ama benim beceriksizliğimden de olabilir :S

    YanıtlaSil
  2. Evdeki makyaj temizleyicisi stoklarini bitirir bitirmez su biodermayi kullanacsgim.ben kullanmadim hic ama avon.unkinin de basarili olmasina sevindim. Mor rengi bende cok severim hemen alayim o zaman onu da;) mavisi cok cart mi, nasil?nrenk olarak tavsiye eder misin??

    YanıtlaSil
  3. mavisi güzel bir gece mavisi, hatta yazısını yazayım, iyi dedin :)

    YanıtlaSil
  4. Ben bu eyeliner i göremedim katalogda. fırçayı da. hangi sayfada bunlar acep ? ojeyi de çok begendim gule gule kullan şeker :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. net.teki katalogda 76. sayfada sağ alt köşede eyeliner, 77. safyada ise fırça var. minnacık yere koymuşlar canım eyelinerı:)
      thanks:)

      Sil
  5. göz temizleyicisini çok başarılı bulmayanlardanım ben malesef sürekli gözlerimi yaktı ve çöpe gitmişti direk..

    YanıtlaSil