İzleyiciler

23 Eylül 2012 Pazar

KONAD ile Tırnak Süsleme Sanatı



Tırnaklardan başladım, tırnaklardan devam edeyim dedim:) Bugün sizlereee KONAD  ile tırnak süslemekten bahsetmek istiyorum.  Dedim ya işte tipik ikizlerim diye. Şimdi bahsedeceğim konad setini aslında üniversite yıllarımda, İstanbul’dan, bir hediyelik eşya fuarından almıştım. Uzun bir süre bıkmadan kullandım. Sonra da attım bir köşeye senelerce yüzüne bakmadım.  Vee şimdi yine en sevdiklerim arasında:)
 
Konad tırnak süsleme seti:  imaj diski, Konad özel ojesi,sıyırıcı ve damgadan oluşuyor. Bu ne yaw altı üstü bir tırnak süsü için, sticker  alır geçer im demeyin. Ben her türlüsünü denedim ama bunun gibi olmuyor. Bir kere yapışkanı çıktı, ucu kalktı derdi yok. Çok zahmetli gibi görünse de, çok kısa sürede uygulanıyor ve de eğlenceli.  İstediğin deseni , rengi seçme özgürlüğün var. Hatta sanat eseri yaratma şansın var!!!Ne demek bu şimdi demeyin de nette konad ile tırnak süsleme diye bir tıktıklayın bakın neler göreceksiniz:)

Tabi insanlar nasıl yaratmasınlar, belki 100 tane imaj diski var. Her diskte 7 tane şekil var. Yani toplamda 700 şekillik bir dünya bu.  Ve bu ~100 diskten bende sadece bir tane var şuan için:( Ama beğendiğim bir sürü disk var. Nerede bulabilirim diye araştırdım ,maalesef Türkiye’de pek de seçenek yok gibi. 

Net.te okuduğuma göre Özgürce Pazarlama’ya iletişim bölümünden ulaşarak temin edilebiliyormuş ve bir disk ~10 TL.miş. Birde kozmetikçim diye bir site de gördüm ama orda da sadece disk almak istersen tek bir çeşit var gözüküyor fiyatı yine ~10 TL. Tüm set fiyatı ise ~40 TL bu sitede. Bakalım e-bay’den deneme niyetim var. Fiyatlar da daha uygun. Sonuçları paylaşırım.

Gelelim bu konad setinin neye benzediğine ve bugün tırnağıma uyguladığım desene. 




Beğendiniz mi??

Uygulamalı video ve bashettiği diskleri görmek isterseniz işte sitesi 

Sevgiler,


13 yorum:

  1. Vayyy gayet başarılı yapmışsın.Tebrikler.Bende de var ama sanırım her oje ile başarılı olmuyor.Bendekilerde başarılı olamadım.Hangi marka oje ile yaptın?

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim,ben de sevdim.benim kullandiklarim konad.in ojeleri.siyah ve beyaz rengi,ustte fotograflari da var hatta. Bunlar kolay kolay silinmiyor.su anbile ilk surdugum gunku gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim aldığım sette ojeleri yoktu, ayrı satılıyor mu bakmak lazım.Diğer ojeler ince geliyor çünkü.Bir bakayım ben.Teşekkürler.

      Sil
  3. Günaydıın, ben aldığımda iki oje birden çıktı setten. şanslıymışım o zaman:) sen dedikten sonra baktım tekrar. Özgürce pazarlama da ayrı ojeler de var. İnternet yorumlarına göre güvenilir bir siteymiş. Sen de farklı bir yer bulursan söyle bana da

    YanıtlaSil
  4. www.tirnakdunya.com da var.Senin dediğin sitede fiyatları göremededim ben, online satış yok gibi duruyor.Bende mi açılmadı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hm şimdi bakabildim dediğin siteye, çok az renk var ama:(

      Özgürce pazarlamada iletişim bölümündeki tel.den ulaşıp fiyat vs sorgulayıp, sipariş verebiliyormuşsun, çok hızlı bir şekilde de eline ulaşıyormuş .(Başkalarının yorumlarından gördüğüme göre)

      Sil
    2. Bak aklıma taktın almadan ededim tirnakdunya.com dan aldım dün bu sabah hemen geldi.Ama o kadar minik ki ojeler.Gerçi hayatta bitmez minik minik o şekilleri yapmakla.Zaten ben kaç kere yaparım artık bilmem.Hevesim kaçar yine.Ama şimdi bir denerim artık bugün yarın öbür gün ... :-)

      Sil
    3. Bir günde geldi mi, süpermiş. ne renk aldın?? yok dedim ya benimkiler kaç senedir var, 1 fırça darbelik sürdüğün için kolay kolay bitmiyor. Güle güle kullan:)

      Sil
  5. Siyah kırmızı beyaz set halinde olandan aldım.Tek bir renge karar veremezdim tabiki de :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. he he doğru ya, bendeki de soru:P

      Sil
    2. Olmadı işte olmadı yine yapamadım, o topa bile kesinlikle gelmiyor desen :-( Haftasonu bir güzel oturup denedim ama beceremedim.Bir püf noktası mı var bu işin ?

      Sil
    3. allah allah, ben çok sorunsuz yapıyoum. yoo bir püf noktası da yok. diske ojeyi sürüp sıyırdıktan sonra resimdeki gibi şekil meydana çıkıyor zaten. Sonra da damgayı yanaştırıp soldan sağa bastırarak üstünden geçiyorum. (tekerleğin geçmesi gibi.)direk tepesinden basmıyorsun değil mi? şekil aynen çıkıyor zaten. tırnağa da yine soldan sağa bastırarak uyguluyorum. olmadı bi video çeker gönderirim ben sana:)

      Sil
    4. İşin acı tarafı ben videoları izledim :-) Hatta yapılırken canlı gördüm manikürcümde :-) O kadar beceriksiz biri de sayılmam :-) Niye olmadı bilmiyorum. Böööhhhööö .Bi daha deneyeyim bakalım.

      Sil