İzleyiciler

22 Eylül 2012 Cumartesi

Gratis - NOB (Nature of Beauty) – Asetonsuz Oje Temizleme Mendillerim



Blogumun ilk yazısı olma şerefine küçücük ama bir o kadar da marifetli bir kutucuk nail oldu:) Tabii ben kelimeleri güzelce bir araya getirip anlatmayı başarabilirsem. Meğer göründüğü gibi kolay değilmiş bir şeyleri aynı zamanda eğlendirerek de anlatabilmek. Diğer blog yazanların keyifli yazılarını okudukça umutsuzluğa düşmüyor değilim ama denemek istedim işte bende:) Bakalım neler çıkacak??
Yazının başında da dediğim gibi, ilk olarak, kullanmamla bundan stoklamalıyım dediğim NOB oje temizleme mendilini paylaşmak istiyorum sizlerle. Yaz tatilinde çıktığımız tekne turunda-ki bir ara bunu da anlatmalıyım- tanıştım bu mendillerle. Kırmızı ojelerimi asetonla temizledim ve fakat tırnaklarımın kenarları her zamanki gibi kırmızı kırmızı kaldı. Altına kolay silinsin diye parlatıcı sürmeye de üşeniyorum tabi. Her koyu renk ojeden sonra aynı dert. Neyse arkadaşım al bununla bir şey kalmaz dedi. Ve hayatımın kurtarıcısıyla tanıştım. Aslında küçücük kutuya bakıp bir anlam veremedim önce. Evirdim, çevirdim baktım oje temizleme mendili.. Deneyim bari dedim umutsuzlukla,baktım incecik de bir yapraktan ibaret. Fakattt tırnağımın kenarlarında kalan kırmızılıklara sürmemle, çıkmaları bir oldu. Ayrıca tırnaklarımın çevresinde de yağlı içeriğinden dolayı bir yumuşama, bir parlaklık..Hayran kaldım tabii bu ürüne. Asetonsuz olması da ayrı güzel. Ayrıca malum, ojeler olur olmaz zamanlarda çıkıveriyor tırnaktan. Biriyle buluşacaksın, işten çıkıyorsun bir bakmışsın tırnak uçlarındaki ojeler gitmiş..Yanında her daim aseton şişesi de taşıyamıyorsun İştee bu zamanlarda da hemen çantadan oje temizleme mendilini çıkarıyoruzzz, ve o kötü görüntüden bir anda kurtuluyoruz.Asteonun çantada aktı, koktu derdi de yok:) Hatta meyveli olanları mis gibi kokuyormuş.

NOB’un dediği gibi “Tırnaklarınızın her zaman bakımlı olması için en sevdiğiniz meyve aroması ile nail ped’imiz yanımızda”. Devamı işte burada.

Nerede bulabileceğimize gelince, şuan kullandığımı, İzmir’de bulamam korkusuyla teknede arkadaşımdan aldığım:) Gratis de bulunuyormuş. Fiyatı ~4 tl. Daha gidipte bakamadım ama en kısa zamanda elmalı, üzümlü, aloe veralı, güllü ve portakallı mendiller de benim olsun istiyorummm:) Bir kutusunda 30 adet var. Çok koyu olmayan ojeler max. 2 mendil ile tamamen temizleniyor. Fakat iki kat sürülü koyu renk ojelerde adet 3-4 olabiliyor. Kırmızı vb renk oje için belki de dediğim gibi sadece tırnak kenarlarında kalanları temizlemek için daha ideal. Çünkü yağlı yapısından dolayı koyu renkler biraz dağılıyor silerken. Kendisi de işte böyle bir şey




Sizin önereceğiniz, böyle çantada her daim taşımalık, hayat kurtarıcı ürünler var mı?? Varsa lütfen paylaşın benimle de.

Sevgiler,

5 yorum:

  1. Çok güzel bir ilk yazı olmuş şeker:-) üründe çok cazip alınacaklar sisteme girdi hemen.

    YanıtlaSil
  2. ilk iş Gratis'den bu alınacak ;)

    YanıtlaSil
  3. az önce blog'umdaki yorumları yanlışlıkla sildim, buraya yazayım :S
    flormar'ın da var böyle mendilleri ama çok kötüymüş, hemen kuruyormuş. bunlar daha çok hoşuma gitti, bi ara deneyeyim :)

    YanıtlaSil
  4. NOB mendillerini sürekli kullanıyrm. bende 2012 den beri kullanıyorum bir harikalar

    YanıtlaSil