İzleyiciler

30 Eylül 2012 Pazar

Gratis Alışverişimm


Sonunda İzmir’de bir Gratis mağazasına gidebildim. İzmir’de Gratis mağazası 5 yerde varmış sadece, bunlarda çok yakınımda olamadığı için gidemiyordum bir türlü. Dün Alsancak’ta açılan ikinci mağazasına gittim. Kıbrıs şehitleri mağazasına gitmedim ama burası ondan daha büyükmüş. Yine de içerisi tıklım tıklım doluydu. En sevmediğim şey!! Ne bir şeye doğru düzgün bakabiliyorsun, herkes üst üste, ne de kalabalıktan soru soracak görevli bulabiliyorsun. Neyse bu dar alanda aşağıdaki ganimetlerle çıkabildim.



Bugün aldıklarımdan deneyebildiklerimi yani The Balm marka ürünleri tanıtacağım bugün.

The Balm markasında hem indirim vardı hem 3 al 2 öde kampanyası. Bende fırsat bu fırsat diyip üç ürün kapıverdim.  İşte aldıklarım:

Plump Your Pucker Ruj, dudak dolgunlaştırıcı bir ruj. Dudak dolgunluğunu Maxi Lip isimli patentli içerik malzemesi sağlıyor. Mentol ve C vitamininin özel kombini var bu malzemede. Sürdükten hemen sonra dudakta hafif bir karıncalanma ve mentolün verdiği serinlik oluşuyor. Sonrasında ise hafif bir dolgunluğu sizde fark edebiliyorsunuz. Dudağınıza ister sırf bu ruju, isterseniz de kendi sevdiğiniz bir renk üzerine parlatıcı olarak (ve dolgunlaştırıcı) kullanabilirsiniz. 11 ayrı rengi var. Ben deneme amaçlı passion my fruit rengini aldım. Çok doğal bir renk. Dün akşam hemen denedim, kalıcı da. Aşağıda fotoğrafını çekmeye çalıştım. Bir dahaki gidişimde farklı renklerini de almayı düşünüyorum. Bu arada ürün 7 gr. Ve 17.50 TL ama 3 al 2 öde kampanyası olduğu için bu hediye olmuş oldu bana:)



Meet Matte(e)- Matte Eyeshadow Palette, 9 adet mat fardan oluşan muhteşem bir palet. Muhteşem diyorum çünkü benim en sevdiğim renklerden oluşuyor. Tek tek hepsinden almak yerine hepsini aynı palette bulmak çok güzel. Çünkü bu tarz paletlerde -benim önceden aldığım bazısında- 2 renk güzelse 2 renk mutlaka kullanmayacağım bir renk oluyordu. İşte bu palette tüm renkleri kullanabilecek olmam beni çok mutlu etti. Ayrıca içinde aynası ve farları eyeliner gibi kullanmaya da yarayan küçük bir fırçası var, çanta boyu, mıknatıslı, kutusu da çok şık. Eve gelince renkleri hemen denedim. Çok kolay sürüldü, içeriğinde pudra varmış. Tüm akşam bozulmadan da kaldı. Üürn 9.5 gr. 34.93 TL



Balms Away Eye Makeup Break Up, benim alıştığımın dışında bir makyaj temizleyici. Önce dış görünüşünü:) sonra da farklı yapısını görünce çok merak ettim ve alıp deneyim dedim. Balms Away paraben, sentetik boya ve parfüm içermiyor. Ingredients listesi: Mineral Oil, Octyldodecanol, Petrolatum, Ceresin, Microcrystalline Wax, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride (and) Linoleic Acid (and) Soybean (Glycine soja) Sterol (and) Phospholipids.

Bezelye kadar bir parçasını elinize alıp kapalı göz kapaklarınıza sürüp 30 sn kadar dairesel hareketlerle uyguluyorsunuz. Sonra da pamuk ya da mendil yumuşak bir şey ile tüm kiri gözlerden uzaklaştırıyorsunuz. Ben özellikle waterproof maskara sürüp denedim. Hiç uğraştırmadan, hemen çıkardı. Yağlı yapısı da benim hoşuma gitti. Şuan gözlerimin etrafı yumuşacık. Yağlı bir cildim olduğu için göz dışında denemedim. Ama kışın cildim kuruduğu için belki yüzde de denenebilir. Bu ürünü yine akma,patlama derdi olmadığı için seyahatlerinizde de yanınızda gönül rahatlığıyla taşıyabilirsiniz. 94 gr. 17.85 TL


Benim ilk etapta ilgimi bunlar çekti. Sizin şunu da mutlaka denemelisin dediğiniz ürünleri neler??

12 yorum:

  1. güle güle kullan kcanım hepsini. essence'in ojelerini muhakka denemelesin diyorum ben çok güzel tonları var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler,cok guzelmis valla urunler.essence standinin onu full dolu idi;) gormek mumkun degil. Sonraki gidisimde bakayim ama. Hicbir urununu kullanmadim daha essence.in. Oje disinda var mi tavsiyen??

      Sil
    2. hahah fiyatları çok uygun olduğu için herkes saldırıyor işte ben de dahil :)daha sadece pudrasını aldım ojeden başka onu da biraz koyu ton almışım yanlışlıkla o yüzden fazla kullanamıyorum daha denemeye fırsatım olmadı pek. Watsons'ta rimmelin 2li paketi vardı göz kalemi ve rimel 13 tl. göz kalemi çok güzel tam istediğim gibi kızaklı olanlardan rimeli biraz cıvık sanki ama fiyat çok iyi :) blogumada koyacağım bir ara

      Sil
    3. Ok blogdan takip edeyim o zaman;)

      Sil
  2. Far setine bayildim renkler çok güzel. hemen edinmek lazım :-[

    YanıtlaSil
  3. Evet renkllerin hepsi cok guzel,kalabaliktan bakamadim,baska palet cesitlerine de bakmali hatta;)

    YanıtlaSil
  4. canım the balm ın hot mama allığını ve bahama mama bronzer ını kesinlikle denemelisin :) bende bu ay üç al iki ödeden hot mama, cabana boy allık ve bahama mama bronzer aldım cidden çok mükemmel ürünler :) standın tamamını almayı planlıyorum yavaş yavaş zaten :) essence den de ı love extreme rimel var onu mutlaka denemelisin :)

    YanıtlaSil
  5. Evet evet bende tum standi denemek istiyorum ama oncelik siralamami tavsiyelerine gore yapacagim.tesekkurler;)

    YanıtlaSil
  6. the balmın fondöteni kapatıcısı ve nude tude paletine hastayım :) ayrıca nude pembe karışık bir ruju varki dokusuna hayran kaldım.Bu makyaj temizleyicisine gelince yağlı olduğu için göz çevrenizde yağ bezesi yapabilir sık kullanmamanızı öneririm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de deneyemediğim bir sürü ürünü var daha. ama kapatıcısına öncelik verebilirim:) şimdil,ik bir şikayetim yok ama uyarını dikkate alacağım, teşekkürler:)

      Sil
  7. Dudak dolgunlastitici ruj gercekten ise yariyomu? Belirgin bi sekilde dolgunlastiriyorsa hemen alirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok abarti olmamakla birlikte hafif bir dolgunluk gozle gorulur sekilde hissediliyor. Ben memnun kaldim.

      Sil