İzleyiciler

19 Eylül 2013 Perşembe

Weewell Bebek Telsizi WMA400 - Bebek Telsizi Önerisi

Hamilelikte herşey gibi bebek telsizini de çok araştırmıştım.

Önce görüntülü mü alsak diye düşündük. Weewell uni viewer akıllı telefon ile istediğin an bağlanabilme özelliği açısından çok hoşumuza gitmişti. Sonra ileride bebege annem bakacagi ve bir bakiciya emanet etmeyecegimiz icin buna bu kadar para vermeyeye karar verdik. Cunku 800 tl civarinda bir urun. Ama imkaniniz bolsa bence secenekleriniz arasinda olmali.


Biz de sonuc olarak yine weewell'in WMA-400 modelinde karar kıldık. Bu ürünü 3,5 aydır kullanıyorum. Elimden düşürmediklerim arasında ve çok da memnunum.


Neden mi? 

Çünkü anne ünitesi boyutu çok ideal. İş yaparken, bi odadan birine geçmem gereken durumlarda kancasini belime takiyorum ve devamli yanimda oluyor. İster sesli ister ışıklı istersen ikisinin bir olduğu uyarı sistemi var. Uyari sesi ayarlanabiliyor. Ayrica bebek ünitesi hassasiyeti de. Örneğin en hassas seçildiğinde yoldan geçen çocuk sesi bile duyuluyor. 

Ayrıca icinde ninniler var. Emzirirken müziği açıyorum resmen oğluş sakinleşiyor. Bu ürünü aldığınızda ayrıca para verip müzikli uyku arkadaşına gerek kalmıyor. İsterseniz sizin mp3 çalarınızda bağlanabiliyor ya da siz örneğin ninni söyleyip kaydedebiliyorsunuz. 

Sıcaklık devamli ana ekranda gozukuyor boylece termometre ihtiyaci da ortadan kalkiyor. Hatta oda atiyorum 20 ile 25 derece arasinda olsun diye bir deger girebiliyorsunuz sicaklik bu degerler disinda ise size sesli ya da isiklimuyari veriyor yine

Acik alanda 300 metre cekim gucu var. Biz yazlikta ve evde kullandik,hiç cızırtı falan olmuyor.

Karsilikli konusabilme ozelligi var. Ornegin cocugunuzun agladigini telsizden duydunuz. Sizdeki unitedeki dugmeye basip geliyoruuummm diyip;) cocugu rahatlatabilirsiniz;)

Anne unitesi şarj edilebiliyor ve sarji da baya uzun gidiyir. İzterseniz pille de kullanilabiliyor.

Gece lambasi var.

Tarih saat gosterimi mevcut. İsterseniz emzirme zamanlarinizi kaydedebiliyorsunuz. Ve boylece son emzirme saatini gorebiliyorsunuz.

Eee daha ne olsun dimi;)

Aşagidaki de benim çektigim resimler.









Bu ürünü severek kullanmakta olan biri olarak şidddetle tavsiye ederim;)

Sevgiler,


6 yorum:

  1. merhaba ürünü çok iyi tanıtmışsınız ama ben de kullanıyorum ve önemli bir sorun yaşıyorum. bebek ünitesinden anne ünitesine sürekli ses gelmiyor. yani ortam sessizken elbette duyulmayacak bir ses ama bazen bebeğim ağladığında ilk etapta ses gelmesine rağmen bir anda ses kesiliyor üstelik ortam sesliyken. bazen de ses çıkmaya başladığı anda bile hiç ses gelmiyor. özellikle denemeler yapıyorum; bebek ünitesine birinin konuşmasını söylüyorum, konuşuyor ama anne ünitesinde ses yok ! yani anlayacağınız kesinlikle telsize güvenip de bebeğimi yalnız bırakamıyorum. bu durumda bana yardımcı olacak bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, 9 aydır kullanıyorum ve hiç böyle bir sorun yasamadım. Hassaslık ayarını max. Yaptınız değil mi? Benım max.da ve nefes alışını onun odasında yoldan gecen araba sesıne kadar duyuyorum,kalabalıktan ötürü ben duymayacak olsam-ki öyle bırsey yasamadım- ışıklı da uyarısı olduğu için hemen mavi ışığı yanıyor. Bir ihtimal dediğim gibi hassaslık ayarı max da değildir. Öyle olduğu halde sorun varsa garantısı vardır ıade edip değişim isteyın derim

      Sil
  2. Merhaba bende ayni telsizden aldim yanliz kullanma kilavuzunu bulamiyorum size sormak istedim bebek ünitesi kablosuz çalişmiyormu sadece pille

    YanıtlaSil
  3. merhaba. bu telsizi artık kullanmıyorsanız satmayı düşünür müsünüz? almak istiyorum ikinci el olarak...cevap yazarsanız sevinirim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,hala kullanıyorum.hatta onsuz hiçbir yere gitmiyorum desem yeri:) tutumluanne.com'a baktınız mı? 2.el çok seçenek oluyor.

      Sil
  4. Paylaştığınız yorumlar için teşekkürler. Ama en iyi bebek telsizini bulmak konusunda bir çok etken vardır. Bunları sitemde belirttim. İsterseniz buradan göz atabilirsiniz.

    YanıtlaSil