İzleyiciler

17 Ocak 2013 Perşembe

ANGELSOUNDS-BEBEĞİN KALP ATIŞINI DİNLEME - 20.HAFTA


Günaydınlarrr,

Şu bir iki gündür keyfim çok yerinde. Artık bebişin hareketlerini hissetmeye başladım. Her yerde kelebek kanat çırpması falan yazıyordu. Bende böyle gaz hareketi gibi birşeyler oluyordu. Neredeyse 16.haftadan beri. herhalde bunlar değil diyordum. Ama bunlar giderek arttı. sanırım onlarmış:) duyuyormuşumda haberim yokmuş:)

Şimdiki hissiyatım içimde küçük baloncuklar patlaması gibi:) Çikolata yiyince hemen bu hareketin başlaması onun bebiş olduğuna emin olmamı sağladı zaten:)

Ayrıca sonunda bebişin kalp atışını istediğim heran duyabiliyorummm:)

Nasıl mı?? Angelsounds sayesinde. Bunu bana kuzenim verdi. 18. haftadan sonra (kimi yerde 12 hafta falan yazıyor ama bence biraz zor) bu küçük aleti göbüş üzerinde gezdirmek suretiyle bebeğinizin kalp atışını duyabiliyormuşsunuz. Hatta hıçkırık vb. Ama ben daha o aşamalara gelemedim. Angelsoundsu göbeğin üzerine yerleştirdiğiniz çıkıntıya bebe yağı falan sürünce daha kolay kaydığı için daha rahatta bulunabiliyor.

Angelsounds.u ilk 18 haftalık hamile bir arkadaşımda denedik. Acayip güçlü bir şekilde kalp atışı sesleri duyuldu. Ben 18. haftamdan beri deniyorum daha iki gündür duyabiliyorum, o da çok derinden. sessiz bir yerde dinleyerek. Ama o kadar güzel birşey ki. Benim şuan dinleme amacım sadece zevk almam:) paranoyaklıktan ötürü değil yani, yaşıyor mu falan diye..Ama ileriki zamanlarda,bebeğin saatlerce hareket etmediği durumlar olursa en azından bu alet ile kalp atışını dinleyip rahatlayabilirsin.

Angelsounds üzerinde aynı zamanda bir kayıt düğmeside varmış. Bebeğin kalp atışlarını kayda alıp ileride ona dinletebilmen için. Ben daha denemedim. Zaten dediğim gibi çok derinden duyduğum için.

Kuzenim y.dışından bir siteden almıştı diye biliyorum ama şimdi baktığımda gittigidiyor.da, E-bebekde vb var. Genelde fiyatı 80-85 tl iken e-bebek sitesinde 49.90 tl olarak gözüküyor.Detaylar için tık tık

Ben çok memnunum.

Bu keyfi tatmak isteyenlere duyurulur:)




 

2 yorum:

  1. merhaba, bu cihaza bayıldım. eğer hamile olsaydım ki artık böyle bir ihtimal bile yok hemen alırdım çok güzel.. güle güle kullan ve içindeki ikinci sizi dinle...

    YanıtlaSil