İzleyiciler

24 Ocak 2013 Perşembe

21. HAFTA - SONUNDA CİNSİYETİ ÖĞRENDİK



29/01 doktor randevu günü yaklaştıkça içim içime sığmıyor, hergün biraz daha sabırsızlanıyor ve heyecanlanıyordum. 22/01 salı günü, kontrole 1 hafta kalmışken hastaneden aradılar, yarınki randevunuza geliyor musunuz diye. afalladım bir an, ne randevusu dedim. Namık Bey'den olan dediler. Allah allah haftayaydı o diyorum. Haklısınız haftaya da gözüküyor. Bunu Kasım ayında almışsınız dediler. Demek önceden bir randevu almışım ve unutmuşum:)

Hemen atladım tabi.. 7 gün yerine 1 gün sonra artık öğrenecektim cinsiyeti.

Sabah 9.30 da bir heyecan gittik yine. Doktorda benle uğraşıyor, ne yapacaksın bu kadar cinsiyeti diye. alışveriş yapacağım diyorum. o da illa 28. haftaya kadar yapma diyor.

Neyse hemen baktı, yok popo dönük. Doktor Bey bu sefer gitmeyeceğim, burada yürür oyalanırım diyorum. 1 ay daha dayanamam, mümkün değill..

Neyse başladık yine kafadan itibaren incelemeye, yüzü artık baya belirgin!! dudakları, burnu. hele 3 boyutlu resimde bildiğin bebek:)

Sonra aşağılara indi, bu da pipisi, erkek dedi. İşte aşağıdaki çıkıntıda acabaya mahal vermeyen kanıtı:)


Tamammm, doğruyu söylüyorum!! o an gözümün önünden o çok beğendiğim kız kıyafetleri geçti evet..şöyle uçup gittiler. Ama aynı zamanda içimde acayip bir mutlulukta oldu. Kızım olsun istiyordum, hatta erkek duyarsam sevinemem sanıyordum ama yanılmışım. İçimde tarifsiz bir mutluluk oldu.

O andan sonra doktorun hiçbir dediğini duymadım desem yeridir. Benden erkek annesi olur mu, onu nasıl eğlerim,bana düşkün olur mu, kafamdan milyon tane soru geçti:)

Muayene bittikten sonra kafamdaki soruları sordum doktora. Mesela, dolgum düştü. Yaptırmamda hiç sakınca yokmuş. burun kanamaları, tıkanıklıkları, ayaktaki şişler, solunum zorluğu,kokusuz-kaşıntı yapmayan akıntı...:) hepsi normalmiş.

İlaç olarak sadece ferplex.e devam edecekmişim. Eleviti ısrarla sordum içme diyor.

bebiş ~450 gr olmuş boyu da 26 cm:) benim kilo olarak fazlam var malesef. 5 ay sonu max 6 almış olmak gerekirken benim 7 kg oldu. max.dan 1 kilocuk fazla:)

işte böyle, artık bir ismi olana kadar bebiş değil oğluş oldu bizim minik kuş:)

Şimdi en keyiflisi ve bir o kadar zoru isim bulmak. önerilerinizi beklerim. ihtiyacım olacak.

Vee  ALIŞVERİŞŞŞ :)



8 yorum:

  1. isim karar vermek çok zor hastanede son kararımız vemiştik biz .. Arda koyduk.. ve ayrıca tebrik ederim minik bir hayranın olacak en azından ergenliğe kadar..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arda, çok güzel bir isim. Ama dediğin gibi karar vermek zor.

      Gerçekten miii, olsun o kadarına da razıyım:)Çok merak ediyorum yaşanacakları:)

      Sil
  2. ay inanmıyorum bu ara kimi duyuyorsam hep erkek bebek bekliyor. kızlar karaborsaya düştü resmen=))
    Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah=)

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler :-) Bir ikizler burcu olarak isme karar vermek zor olsa gerek :-) Bende bazen düşünüyorum sevdiğim bir isim var mı diye hiç bulamıyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle, uzuun bir isim listem oldu bile. aklımda 1-2 tane baskın var ama iki tane olması bile karar verememek için bir neden. iki isim koymam diye büyük konuşuyordum ama kararsızlıktan koyulur mu acaba:P

      Sil
  4. Ayyy maşallah ! ultrason fotosu harika , çok şeker ya ! Allah nazardan saklasın canım !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederimm:) ultrason mucizevi bir icat. onu izlemek vs acayip keyifli:)

      Sil