İzleyiciler

8 Kasım 2012 Perşembe

Essence Ojelerimm ve Essence Tip Painter

Bugün itibariyle hava artık soğudu. Yağmurlu günler başladı. Resmen içim daralıyor.
Evde olsam güzel gelecek belki, sıcak içecek, güzel bir film, pijamalar:) Ama gel gör ki çalışmak zorunda olunca insanın enerjiye ihtiyacı oluyor. o enerji de karanlık hava sayesinde yerini bol bol esnemelere, iç daralmalarına bırakıyor.

İşte bu daralma anında ara verip, canım bloguma dönmek burada yapılabilen en güzel aktivite:)

Bugünkü konumuzzz ise essence ojelerim:)

Bloglarda duyduğum essence standını nihayet bir Gratis alışverişimde gördüm. Şu alışveriş yazımda ilk fotoğraflar mevcut:) İlk olarak ojelerden deneme yapmak istedim. renk çeşidi çok fazla, insan neyi alacağını şaşırıyor. Ben bende olmayan renklerden seçmek istedim. 4 tane oje, 1 tane de french yapmak için kullanacağım incecik fırçalı bir beyaz oje aldım.

Ojelerde ilk farkettiğim katı bir sürümünün olması. Böyle olunca da neredeyse tek kat bile yetiyor.
Ojenin rengi tek katla oluşuyor yani. yine de sürme kusurlarını kapamak vs. için iki kat sürseniz de olur tabi. Ben iki kat sürdüm. fırçasının şekli de çok güzel geldi. derli toplu:)kalınlığı ideal.kenarlara taşırmadan rahat sürdüm. kuruma hızı da gayet iyi. Ben biraz değişik renkler almışım - kendime göre tabi:) - bunları ne sıklıkla sürerim bilmiyorum ama rutinde çok kullandığım renklerden essence markasından alacağım kesin:)

işte benim aldığım renkler: tabi ışık durumuna göre değişik değişik çıkıyor malesef.
numaralarını ayrıca yazacağım,yazımı güncelleyip.
Benim beğeni sıram - kahve,yeşil,gold ve simli bordo. simli bordo olan, başka bir ojenin üzerine de sürülebilir. Çok güzel ışıltı verir. (sürme kötülüğümü mazur görün)





Diğer aldığım ürün ise french yapmak için kullandığım ve çok pratik bulduğum ince fırçalı beyaz oje. Yukarıdaki iki resimde baş parmağımda beyazlığının rengini görebilirsiniz. tek bir hareketle ve kolayca uygulanıyor. normalde hiç uğraşamam öyle french oje ile falan, sıkıntı basar. yamuk olur silerim. ama bu oje ile o devir bitti:) bu arada becerikli olsaydım bu ojeyi desen yapmak içinde kullanırdım ama o kadar becerikli değilim:(

işte bahsettiğim ürün ta ta ta taaa



Sizin şu rengi süper dediğiniz numara tavsiyelerini beklerim:)




4 yorum:

  1. bu markayı kullanmak için resmen deliriyorum :) o kadar cok okudum ki methini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de en kısa zamanda diğer ürünlerini denemek istiyorum:) Var mı yakınlarında?

      Sil
  2. AY BEN O FRENCH İÇİN KULLANILANI HİÇ GÖRMEDİM,HARİKA Bİ ÜRÜN O...YENİ Mİ ÇIKTI O TATLIM...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni mi cik ti bilmiyorum malesef. Gratis urunlerini ben de yeni yeni kesfediyorum cunku. Ama cok basarili bir urun;)

      Sil