İzleyiciler

4 Kasım 2012 Pazar

CETTUA -AFTER NIGHT FEVER MASKE

Merhabalarr, şu yazımda aldığım ürünlerden birini daha denedim.Cettua-After night fever maskesi

Aslında maskeleri hem çok seviyorum hem de sevgili hassas yüzümde sivilce, kızarıklık vb yapacak diye çok korka korka kullanıyorum. Uzun bir süredir de maske almamıştım ama bu maskenin şirin kabını görünce dayanamadım:)

Maskelerin olmazsa olmazı ama benim sevmediğim özelliği, uyguladıktan sonra yüzünü hareket ettiremeyecek kadar gerilmesi-tamam doğalı bu ama sevmiyorum işte- ve bu kaskatı maskeyi temizlemesi:( 

Bu maskeyi alırken kağıt maske olduğunu hiç farketmemiştim. Açtığımda çok şaşırdım ve de mutlu oldum:) İlk defa bir kağıt maske kullandım ve ben bu olaya bayıldımm.ne yüzde gerilme, ne temizleme derdi:)

Ürün Kore'de üretilmiş.Cettua markası teenager ve genç kesimi hedef alan düşük fiyat ve yüksek kalite hedefli bir marka. Sitesinde ve başka bloglarda gördüğüm çok güzel ürünleri var. 
Cettua'nın ürünleri 5 renk grubuna dağılmış. yeşil-sorunlu ciltler, turuncu-aydınlatıcı, bordo-yaşlanma karşıtı, pembe-özel, mavi-cilt temizliği. Detayları sitesinden inceleyebilirsiniz.

Benim aldığım pembe renkli olan maske; yorgun cildi rahatlatıcı,yatıştırıcı,tazelik verici maske.maskenin arkasında şunlar yazıyor "hipoalerjeniktir.Dermatolojık olarak test edilmiştir. yorgun ve bitkin cildiniz için çözüm! cildin metabolizmasını ve kan dolaşımını arttırarak,tazelenmesine ve yenilenmesine yardımcı olur. Yüksek konsantrasyonda güvercin ağacı, papatya, punica granatumve gingko eksteri içerir. Bu sayede cildi besler, nemlendirir." 

Gözleri ve dudağı açıkta bırakan bu kağıt masketi uygulaması çok kolay. 
Önce yüzünüzü temizleyip tonik uyguluyorsunuz.
Sonra maskeyi yüzünüze düzgün bir şekilde yerleştiriyorsunuz ve kağıt maskedeki serumu yüzünüzün emmesi için 20-30 dakika uzanıp keyif yapıyorsunuz:) sonrasında maskeyi çıkarıp yüzde kalan serumların emilmesi içinde parmak uçları ile hafif bir masaj yapıyorsunuz. ve ta tamam bitti bile. Durulama da gerektirmiyor!!

Maskeyi uyguladıktan sonra yüzüm tüm gün boyunca ışıl ışıldı. Nemlendirmesi çok başarılı. Cildim yumuşacık oldu. Sivilce,kızarıklık gibi bir etki yapmadı.benim de bu maskeden beklentilerim tam da bu olduğu için ben memnun kaldım. Ürünü Gratis'den aldım. Başka yerde satılıyormu bilmiyorum. Bir kutu 4 paket içeriyor. 8-9 TL arası birşeydi.






Şimdi diğer ürünlerini de denemeyi istiyorummm.
 



2 yorum:

  1. Çok beğendim. şu gratis biraz daha ulaşılabilir olsa ya da online alışveriş denen olayla bi tanissalar :-)

    YanıtlaSil