İzleyiciler

1 Ekim 2012 Pazartesi

Yves Rocher alışverişim - Vanilya Çılgınlığı


Bahar ayları ayrı güzel valla. Deniz, kum,güneş,yayılamaca bunlarda güzel de, yorulmuşum. Ortada açık bir bavul. H.içi işe, h.sonu biryerlere. Bir bakmışım ne evimde oturmuşum, ne bir dükkan görmüş gözüm, iki mağaza bakmışım:)

Neyse bu hafta sonu açılışı yaptım sonunda. Veee kendimi kaybettimmm:)  İşte hafta sonu alışverişimden bir diğeri daha. Vanilya çılgınlığııı.

Aslında vanilya kokusunu hiç sevmezdim. Duş jelinde hindistan cevizli palmolive ile body shopun moringası favorim.  Body butterlarda ise, shea ve yine moringa :) İşte şu aşağıdaki bebişler:)




Neyse birgün işyerinde bir arkadaşımın odasına çıktım. Mis gibi kokuyor içerisi. Bu güzel koku ne dedim. Body shop.un vanilyalı vücut spreyiymiş. O günden beri aklımda. Alayım bir deneyim  diye.

Neyse kısmet Yves Rocher’den almakmış. Aslında şöyle oldu, gittim denedim, ve yine tereddüt ettim. Ağır gibi geldi kokusu. Bak onda hoş kokmuştu ama bana gitmeyecek bu dedim. Çıktım,bir iki dükkana girdim. Onlarda bu vanilya kokusu sizden mi geliyor, ay çok hoş, neyin, gidip alalım vs muhabbetler dönünce, yürü dedim kendi kendime. Başkasına bir hoş kokuyor demekki:)

Geldim yine mağazaya. Oradaki görevlinin indirim var, set yapalım, daha etkili koksun demesiyle de gaza gelip aşağıdaki ürünleri aldım:

Soldan sağa; Eau de Toilette- organik vanilya 39 TL
                  Duş jeli- organik vaniya 19 TL
                  Vücut losyonu- organik vanilya 22 TL

hangisindeki indirim nasıldı hatırlamıyorum ama total.de 25 TL indirim oldu bu fiyatlar üzerinden. Sanırım 24,14,18 TL idi sırasıyla indirimli halleri.

Ve gerçektende duş jelini daha denemedim ama vücut spreyi + vücut losyonunun kokusu tüm gün üzerimden hiç çıkmadı. Üzerine duş jeli de eklenince ne olacak bilmiyorum:)


Bu arada çoğu üründe indirim vardı. Saç dökülmesini engelleyen şampuanlar, mis gibi kokan sabunlar, maskeler. Ama yine kalabalıktan gönlümce inceleyemedim, bunları alıp çıktım.

Birde Yves Rocher kartı varmış.Ödeme kısmında çıkaralım size dediler. Severim böyle kartları, hele de yanında taşıman gerekmiyorsa. Kullanman gerektiğinde kart yanında olmaması sorun yaratmıyormuş. İyi madem çıkarın dedim.

Üstelik, bu kartı çıkarınca (kart ücretsiz çıkıyor) ilk alışverişinize 22.90 TL değerinde hassas gözler için göz makyaj temizleyicisi hediye. 2 ay boyunca da yeni ürünler dahil tüm ürünlerde geçerli %20 indirim ve karta +100 hediye puan:)


Sitesinden ürünlerini incelemek isterseniz, işte buraya tıktık. Hem yakınınızda mağazası yoksa internetten alışveriş imkanınızda var.

5 yorum:

  1. My relatives all the time say that I am wasting my time
    here at net, however I know I am getting experience all the time by reading such fastidious articles.
    My site ; Oyunu

    YanıtlaSil
  2. Aldıklarını güle güle kullan,bayılırım vanilya kokusuna,hem de çok güzel bir indirim olmuş,hep aklımda ama Yves Rocher'e bir türlü gidemedim,internetten bir inceliyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yakınlarında varsa indirim bitmeden gitmelisin. gerçekten çok güzel ürünler vardı. ben işte kalabalıktan sadece bunlara yoğunlaşabildim:) kremin kokusu bile çok kalıcı:)

      Sil
  3. Ben netten satış yapmak istiyorum ama kart numarası diyor kartım yok nasıl yapabilirim ki acaba

    YanıtlaSil
  4. Ben netten satış yapmak istiyorum ama kart numarası diyor kartım yok nasıl yapabilirim ki acaba

    YanıtlaSil