İzleyiciler

24 Ekim 2012 Çarşamba

GURUNZI - Online Alışverişin Yeni Adresi

Basta internetten alisverise guvenemezken, sonra su site cok duyuldu bir deneyim, bunun tv.de reklami cikiyor deneyebilirim, aman kac liralik sey ki gelmezse de gelmez bu siteyi de deneyim derken bir bakmisim internetten alisveris yapmadigim hafta yok, sirkete her hafta bir kargo gelir olmus;) ozellikle bir yerde deneyip pahali diye almadigim bir seyi goruyorsam hic kacirmiyorum. Ama adini sanini duymadigim bir urunse ilginc gelse bile bazen almaya cekiniyorum ya da kullanici yorumlarina bakiyorum once.

Simdi ise duydum ki bu sitelere, sadece test edilmis onaylanmis urunleri satan,kullanici yorumunu bulabileceginiz-hemde bir unludenn;p-  bir online alisveris sitesi daha eklenmis. Bana da gecen gun cok yakin bir arkadasim bahsetti. Adi "GURUNZI". Aranizda duyanlar vardir belki.

Az once de bahsettigim gibi Gurunzi'nin diger online alisveris sitelerine gore farkli bir konsepti var. Bu sitede moda,ev,cocuk,kisisel bakim kategorileri ve bu kategorilerde urun deneyen gurular ( kendileri unlu insanlar) var. Her guru ilgilisi oldugu kategoride ve anlatilana gore gercekten denedigi ve memnun kaldigi urunleri tanitiyor.

Siz ilgi alaniniza gore istediginiz guruyu takip edebiliyorsunuz, onlardan bulten alabiliyorsunuz. Ana sayfanizda ise sadece takip ettiginiz gurularin urunleri mevcut oluyor. Eger takip ettiginiz gurunun urunu indirimde ise gurunun resminin altinda mavi bir cizgi oluyor. Indirimi kacirirsaniz da urun bir sure daha indirimsiz fiyati ile satista oluyor. Isterseniz gurulara soru yada oneri vb iletebiliyormussunuz.

Dilerseniz sizde buradan uye olup, zevkinize gore dilediginiz guruyu takip edebilir,alisveris keyfinize bu yeni siteyi de ekleyebilirsiniz;)






Bu arada ben de site önerilerinizi beklerim:) yenileri takip etmede güçlük çekiyorum.

9 yorum:

  1. Gurunzi yi cok duydum ancak henüz alışveriş yapmadım. ben daha cok ev dekorasyonu ile ilgilendiğim için westwing'i tavsiye edebilirim.Çok kaliteli.Bir de kendi blogumu tabii :)))
    bu arada süper bir çekilişim bir sürü hediyelerim var beklerim

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ev dekorasyonunu cok sewerim ben de. Bu siteyi duymamistim hic.bakayim hemen;) blogunu takip ediyorum zaten;)

      Sil
  2. Tatilde boş gecmesin aman ha. çok güzel görünüyor hemen denemeli :-)

    YanıtlaSil
  3. Anna Dello Russo at H&M GIVEAWAYi icin:

    http://www.ecemakar.com/2012/10/giveaway-anna-dello-russo-at-h.html

    YanıtlaSil
  4. Aaaa ben de gördüm bu siteyi. En azından orjinal bir fikirleri var fena değil bence

    YanıtlaSil
  5. Unutmadan Asos.com'u öneririrm...

    YanıtlaSil