İzleyiciler

5 Ekim 2012 Cuma

Down Under Natural's - Saç Bakım Serumu


Bu şahane saç bakım serumu da bu yaz tanıştığım ürünlerden. Denize girmekten keçe gibi olan saçlarıma arkadaşımın tavsiyesi ile hergün sürmeye başladım ve gerçekten kullanımdan sonra denizden ehiç tkilenmedim desem yeridir. Ne zaman sürsem hemen yumuşacık yapıyor saçlarımı.

Şu ana kadar bir sürü saç bakım serumu kullandım. Ama favorilerime gireni ender.

Bu üründe onlardan biri işte. Bir kere, sürdüğünüzde kesinlikle saçta yapış yapış bir his bırakmıyor, saçı ağırlaştırmıyor. Sağladığı yumuşaklık ve parlaklığı daha ilk kullanımda çok net bir şekilde hissedebiliyorsunuz. Saçta asla yağlı bir görüntü oluşmuyor. Bu ürünü sürüp, saçlarınız kendi kendine kuruduğunda bile, kendinden çok güzel şekle girmiş oluyor ve elektriklenmiyor. En sevdiğim özelliklerinden biri de muhteşem kokusu. Resmen kokusuna bağımlıyım benJ Bu ürünü kullandığımdan beri o çok kırılan saçlarım kırılmıyor bile (gerçi bunda argan yağımın da etkisi büyük, hakkını yemeyeyim ve sizlere bir ara anlatayım)

Saçı ısıya karşı da koruyor. Arkasında "Yanıcıdır! Saç tamamen kuruyana kadar ısıdan uzak durun" diye yazıyor. Ben bu ürünü sürdükten sonra saçımı da kuruttum, birşey olmuyor tabi.

Pompalı bir ucu var. Benim saçlarım omuz hizamda ve tek sıkış bana yetiyor. Daha uzun saçlarda ise max. 3 pompa yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum. Böyle düşününce de kullanımı da uzun bir ürün. Diğer saç serumları gibi minnacık değil. Tam tamınaaa 125 ml. İçeriğinde papatya yağı ve zetinyağı var. Ben bu ürünü Karşıyaka Yücel parfümeriden 17.95 TL ye aldım. Fiyatı da böyle başarılı ve büyül bir ürün için çok uygun bence.
İşte kendisi de böyle birşey:
 

 

 
Bence siz de bir denemelisiniz?

Ama şunu da dene dediğiniz saç serumu varsa, önerilere açığımJ

 

13 yorum:

  1. Yanıcı mıııı? Korktummm :-)
    Ben Nude şampuanı alırken bunun da içeriğine bakmıştım ve almaktan vazgeçtim ama hangisinden dolayı vazgeçtim hatırlayamadım şimdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa o aşırı bir ısıdır:)içeriğinde almayı vazgeçirecek birşey yok aslında. Ben çok memnunum,saçlarım hem yumuşacık hem de deiğim gibi kokusunu çok seviyorum ben bu ürünün. bir daha denk gelirsen eline bi pıt sık bi kokla:) bende şampuanını alacağım şimdi, bakalım bana nasıl gelecek:)

      Sil
  2. bende hemen alıp denemeliyim :)
    bu arada bende bloguma beklerim gelirsen çok sevinirim :)
    http://eda1907ozer.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Canim tesekkürler ziyaretinden dolayi bende seni takipteyim :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de kullanıyorum bitsin diye ama nedense ben hiç memnun kalmadım. Saçlarımda hiç bir fark olmuyor sürdükten sonra :( yine kuru yine cansız :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi ya:( ben dün yine sürdüm mesela, bugün yumuşacık ve daha kolay şekil alıyor. saç tipine boya olup olmamasına göre değişiyordur belki:(

      Sil
  5. elidorun gece serumunu tavsiye ederim keratinaloji serisinden benim saçlarımın uçları çok kuru boyadan dolayı 10 gündür gece kuru veya nemli saçımın uçlarına sürüyorum sabah kalktığımda çok kolay şekil alıyo ve çok sağlıklı görünüyor önceden elimle uçlarını tutmak istemezdim moralim bozulmasın diye şimdi ara ara oynuyorum çok yumuşak oldu :)

    YanıtlaSil
  6. hmm, bende deneyim o zaman. bundan çok memnunum ama belki ondan daha da memnun olurum. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  7. Argan yağını da anlatabilir misin?

    YanıtlaSil
  8. Bende bugün saç serumu alacaktım dediğin ürün ve morfose saç serumu arasında gidip geldim ve sonrasn da hiç birini almadan ciktim çok kararsiz kaldım. Morfose saç serum kullanan var mi aranızda ??

    YanıtlaSil
  9. bugun aldım da su yanıcıdır ibaresi kafama takıldı ben ısıya karşı koruması için aldım yani kullandıktan sonra kurutmam şart sacımı sinüzitten dolayı :) bir sıkıntı cıkmıyor degil mi

    YanıtlaSil
  10. Yok yok oyle yazmislar ama bende suruo kurutuyorum, duzlestirici mada yapiyorum. Hicbirsey olmadi.

    YanıtlaSil