İzleyiciler

3 Ekim 2012 Çarşamba

BeYu Kaş Kalemi - Doğal Kaş Kalemi Arayanlara


Hani demiştim ya, aslında benim makyajım gri bir far ve rimelden oluşuyor, ama buna yeni yeni eklemler yapmaya başladım diye. Bunlardan biri far bazı idi, ki detayları burada bulabilirsiniz. Diğeri de şimdi anlatacağım kaş kalemi.

Aslında geçen seneye kadar kaş kalemi ne kullandım ne de kullanmak istedim. Doğal gelmiyordu çünkü görüntüsü, doğalı geç kimisi öyle bir kullanıyor ki yüzünde kaşından başka bir yere bakamıyorsun. 

Ama gel gör ki geçen sene kaşlarımda dökülme/seyrelme oldu. Aşağıda kalanlar alınıp kaşım incecik olsun da istemiyordum. Kaşımı alan arkadaşa, sakın alma bırak boşver öyle dolanırım dedim, o da –dur en azından boyayım şöyle aralarını dedi ve boyayıp aynayı uzattı. O kadar güzel ve doğaldı ki, çok yakınıma gelmeden birinin boya olduğunu anlaması zor.

Neyse hemen numaralar alındı yine. BeYu 4 numara. En azıdan benim kaş rengime uyanı bu. Bakarak bu rengi hayatta almazdım, elime sürerekte. İşte biri anca böyle uygulayacak, gösterecek öyle.

Neyse, kaş kalemini aldım. Bu arada kaşa serum da aldım tabii güçlensin diye. Eski halime dönene kadar hergün araları doldurcak şekilde kullandım ve çok memnun kaldım. Şimdi de kaşlar, beni al artık diyor ve ben bir iki gün daha aldırmaya gidemeyecek durumda oluyorsam hemen sihirli kalemimle anında araları,altları doldurup eskisinden güzel, daha da gitmesem olur dediğim bir kaş elde ediyorumJ

Bu arada benim gibi BeYu markasını yeni yeni duyanlar varsa; BeYu bir Alman markası. Artdeco kozmetik grubunun bir parçası. Kozmetik pazarının uzmanı ve Artdeco’nun sahibi Helmut Baurecht kozmetik tutkusu nedeniyle  1999 yılında BeYu markasını yaratmış. O zamandan beri de hızla büyüyen bir marka. 25-35 yaşındaki sofistike kadınların istek ve beklentiklerine uygun, orta fiyat segmentinde ama üstün kaliteli ürünler olarak tanımlıyor kendisini sitesinde. Almanya dışında 39 ülkede satışı varmış. (Douglas kozmetik mağazalarında bulunabilir.)

Ben İzmir’de Hobby den almıştım. Fiyatı 25-29 TL arası birşey. 4 rengi var. Ucu inanılmaz yumuşak, sürümü çok kolay. Arkasında da dağıtma/şekil vermeye yardımcı  küçük bir fırçası var.
Aşağıda kendi kaşıma uyguladığım resim var. Sol.da kaş kalemi yok, sağda var. Ben belli olsun diye biraz bastırdım. Normalde çok hafif sürüyorum ve iyice belli belirsiz oluyor.
 
Aşağıdaki resimde , elimde, bastırmadaki farka göre oluşan renkleri görebilirsiniz.
 

Bu kaş kalemi benden tam puan aldı, kaşlarınla ilgili sorunu olanlar varsa ve doğal bir görünüm arıyorlarsa bence BeYu’nin kalemini deneme listelerine almalılar.

BeYu’nun başka ürünlerini kullanıp memnun kalanlar var mı??

 

13 yorum:

  1. wonderful publish, very informative. I wonder why the opposite experts of this sector do not notice this.
    You should proceed your writing. I am sure, you have a
    great readers' base already!
    Also see my site :: los angeles nails

    YanıtlaSil
  2. kurşun kalem denedin mi kaş boyamak için?
    duyunca çok şaşırmıştım ama,
    sonucu süper:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, yok ilk kez senden duyuyorum:)) ilginçmiş:)

      Sil
  3. Bu ürünü bende kullandım iyi bir ürün kalııcı

    YanıtlaSil
  4. ben siyah saçlıyım tenim beyaz ama saçlarımı turuncuya boyatmak istiyorum.ne dersiniz?yaptırsam mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz tenlilere o tonlar cok yakisiyor.hale caeroglu mesela;) karra senin tabi. Cesaret;)

      Sil
  5. teşekkürler efendim

    YanıtlaSil
  6. slm ben berçem.benim sprunum şu.saçlarım 2 sene evvel kıvırcıktı.şuan dümdüz oldu.sanki mutasyona uğradım:)tekrar eski halini alması için ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
  7. bu arada tebrikler.bence tıpkı bu blogun adı gbi yawrularınızda ikiz olucak

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar mutluuu yıllar:)

    BeYu nun 8li far paletini kullanmaya başladım.Kahve tonlarında ve gölge için uygun renkleri var ...
    Fiyatı da yanılmıyorsam 50 civarındaydı..
    Satış yapan kız bana Beyu'nun makeup factory'nin alman verisyonu olduğunu shiplerinin aynı olduğunu söylemişti.Farının sürümü güzel kahve tonlarını kaşlarım için de kullanıyorum kalemimi kaybedince öyle oldu.Yves rocher den kaş kalemine o kadar para kıyıp kaybetmek çok koydu

    velhasıl kelam ben ankaradan almıştım, kullanmaya devam ederim sanırım.Far paletimle ilgili çok yakında post hazılayacağım
    makeupstyler.blogspot.com dan izleyebilir merak edenler..

    görüşmek üzereee:)

    YanıtlaSil